Dogovorena saradnja Odsjeka za geografiju i Malak Regency Hotela

Prošle sedmice dogovorena je poslovna saradnja između Odsjeka za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Malak Regency Hotela. Studenti usmjerenja Turizam i zaštita životne sredine kroz saradnju sa navedenim hotelom imat će priliku steći nova iskustva i usavršiti znanja i vještine važne za kreiranje turističke ponude.
Tokom prve posjete Malak Regency Hotelu studenti su imali priliku čuti iskustva voditeljice Odjela prodaje i rezervacije Malak Regency Hotela gospođe Dubravke Vasković o hotelijerstvu. Potom je generalni menadžer Malak Regency Hotela gospodin Orhan Spahić održao zanimljivo predavanje na kojem je prezentovan Malak kao jedan od najznačajnijih direktnih stranih investitora u Bosni i Hercegovini. Uz to, održano je i predavanje na temu “Osam ključnih faktora za uspjeh u poslovnom svijetu“.
Predstavnici Malak Regency Hotela bili su u uzvratnoj posjeti Prirodno-matematičkom fakultetu. Tom prilikom gospodin Orhan Spahić je prezentovao studentima postavke projekata na kojem će studenti raditi tokom zimskog semestra.
 
Ovim putem se zahvaljujemo predstavnicima Malak Regency Hotela na saradnji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *